ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

1Συνδεθείτε ή δημιουργήστε Λογαριασμό
2Επιλέξτε Περιοχή Πελατών.
3Ανοίχτε Αίτημα Υποστηριξης 

Εάν αντιμετωπίσετε καποιο πρόβλημα,ενημερώστε μας, με την αποστολή email στο support [ @ ] europa.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 18:00
ΣΑΒ- 09:00-15:00

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

ACCESS CONTROL

ACCESS CONTROL

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη φύλαξη και ασφάλεια φωτοβολταΐκών πάρκων και μέχρι σήμερα έχει επιτύχει άριστες και αποτελεσματικότατες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία στο χώρο αυτό, σε συνδυασμό με την σειρά των τελειότερων και πλέον αξιόπιστων προϊόντων που διαθέτουμε, σας διασφαλίζει τη μέγιστη παρεχόμενη ασφάλεια του χώρου σας.

Η εταιρεία μας καλύπτει υψηλές και σύνθετες δικτυακές εφαρμογές κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τοπολογίες δικτύων και τεχνολογία TCP/IP.

Τα προϊόντα της εταιρείας επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση εγκαταστάσεων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από οποιοδήποτε σημείο, μέσω τηλεφωνικών γραμμών PSTN, ISDN, ADSL, δικτύων TCP/IP (LAN, WAN, Internet) ή ασύρματων δικτύων.

 

Παράλληλα διαθέτουμε 24ωρο Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας με πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα και λειτουργίες ασφαλείας με Γεννήτρια , εξαερισμό , UPS και κλειστό κύκλωμα Τηλεόρασης.

Σύστημα συναγερμού για φωτοβολταικό πάρκο με δέσμες BEAM και RADAR εξωτερικού χώρου με τα οποία επιτυγχάνεται η αποτροπή του εισβολέα να μπει στο χώρο του πάρκου με Alarm και ειδοποίηση μέσω GSM, του ενδιαφερόμενου. Οι δέσμες τοποθετούνται περιμετρικά του χώρου που θέλετε να προστατέψετε. Λειτουργούν με αόρατες ακτίνες και όταν ο εισβολέας προσπαθήσει να περάσει ανάμεσά τους, κόβεται η ακτίνα και δίνεται συναγερμός. Σύστημα συναγερμού για φωτοβολταικό πάρκο με κάμερες ασφαλείας το οποίο καταγράφει και σε ορισμένες περιπτώσεις μεταφέρει την εικόνα από το πάρκο στον ιδιοκτήτη μέσω γραμμής ADSL ή 3G.

Οι κάμερες ασφαλείας τοποθετoύνται σε κατάλληλα σημεία έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη του χώρου. Είναι υψηλής ανάλυσης και υπέρυθρων ακτίνων ώστε να παρέχουν καθαρή εικόνα σε όλες τις συνθήκες. Με τη χρήση ειδικού καταγραφικού μηχανήματος μπορείτε να ελέγχετε το χώρο σας σε πραγματικό χρόνο να μαγνητοσκοπείτε το χώρο και να λαμβάνετε εικόνα ακόμα και στο κινητό τηλέφωνο σας.

TOP