Οι συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες της EUROPASECURITY κέντρο λήψης εικόνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που ήδη υλοποίησε και σε αυτές που σχεδιάζει για το μέλλον, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην λειτουργία του κέντρου Λήψης Σημάτων

Η EUROPA SECURITY μπορεί να σας προσφέρει:

Την εμπειρία της στο κέντρο λήψης εικόνας , εδώ και 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο, σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες .

Τους καλύτερους όρους συνεργασίας της αγοράς σε όλους τους τομείς με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε να λειτουργούμε ως κέντρο λήψης εικόνας.

Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών προς εσάς και προς τους συνδρομητές σας.

Εγγυημένη προστασία των συνδρομητών σας και του πελατολογίου σας στην σημερινή ανοιχτή αγορά.

Ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς ώστε να έχουμε πάντα ευχαριστημένους συνεργάτες και συνδρομητές.

Άμεση υποστήριξη στο κέντρο λήψης εικόνας.

Image module
Image module

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Παράλληλη καταγραφή emergency video στο DVR, αλλά και στο κέντρο λήψης εικόνας.
Δεν απαιτείται συνεχής παρακολούθηση των live video feeds από τον χειριστή κέντρο λήψης εικόνας.
Αναγνώριση συναγερμών (pre-alarm) πριν την λήψη τους στο ΚΛΣ, μέσω του motion detection.
Αναπαραγωγή καταγεγραμμένων βίντεο οποιαδήποτε στιγμή στο κέντρο λήψης εικόνας.
Συνεργασία με την εφαρμογή του Κεντρικού Σταθμού. Λήψη των εντολών οπλισμού/αφοπλισμού των συναγερμών και ανάλογος χειρισμός, ώστε να αποφεύγεται η αποστολή video clips σε ώρες που αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Είναι μια “έξυπνη” εφαρμογή λήψης και διαχείρισης εικόνας κέντρο λήψης εικόνας

Ένα εντελώς νέο και επαναστατικό concept.
Η διαφορά του από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές, είναι στο ότι ο χειριστής δεν χρειάζεται να παρακολουθεί συνεχώς όλες τις κάμερες στην οθόνη του. Αναλαμβάνει να στείλει σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων και να ειδοποιήσει τον χρήστη ποια κάμερα να κοιτάξει. Επιπλέον αναλαμβάνει να μεταφέρει την εικόνα της κάμερας στο κέντρο λήψης σημάτων, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει το βίντεο του συμβάντος οποιαδήποτε στιγμή στο κέντρο λήψης εικόνας.
Ο χειριστής μπορεί να δει το χώρο του πελάτη ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ και όχι μόνο την ώρα του Alarm. Πως; Όταν το κέντρο λάβει alarm, έχει ήδη καταγραφεί στον υπολογιστή του video από την ώρα του συμβάντος. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να δει live video ή και video μερικά δευτερόλεπτα πριν! Αξιοπιστία! Η μόνη λύση που «βλέπει» πίσω στο χρόνο!
Αυτό έχει ως πλεονέκτημα τη σωστή αναγνώριση του περιστατικού και την αξιολόγηση του. Αν δηλαδή είναι σοβαρό (π.χ. παραβίαση) ή false alarm, δηλαδή ανούσιος συναγερμός.