Image module
Image module

Το 2017 εξαγοράζει την εταιρεία GRS Security στην Ροδο με το μεγαλύτερο πελατολόγιο στα Δωδεκάνησα .

Το 2017 στήνει το Εφεδρικούς Δέκτες σε περιοχή μεγαλύτερη των 100 Km όπου σε περίπτωση ανάγκης λειτουργεί και σαν αυτόνομο Κέντρο αλλά ταυτόχρονα και σαν εφεδρικό εάν απαιτηθεί σε περίπτωση μεγάλης βλάβης . Μια μοναδική καινοτομία στην Ελλάδα όπου ανέβάζει το επίπεδο ασφάλειας ενός Κεντρικού Σταθμού στο μέγιστο Βαθμό.

Στα τέλη του 2017 παρουσιάζει ολοκληρωμένες 2 νέες εφαρμογές . Το APS + για Smartphone και το MCB για την διαχείριση περιπολικών οχημάτων.

Το Ιανουάριο του 2018 αλλάζει το σύστημα μηχανοργάνωσης με νέο ERP με δυνατότητα πρόσβασης σε εγκαταστάτες και πελάτες .

Τον Απρίλιο του 2018 συνδέεται με το αυτόματο σύστημα διατραπεζικών πληρωμών ΔΙΑΣ από όλες της Τράπεζες για την μέγιστη ευκολία των πελατών της.

Η Εταιρεία μέχρι και σήμερα , έχει διατηρήσει έναν αθόρυβο , σταθερό ρυθμό ανόδου στα παρεχόμενα συστήματα και υπηρεσίες φύλαξης κατέχοντας υψηλή θέση στην αγορά από απόψεως ενεργητικού , αριθμό απασχολούμενου προσωπικού και πωλήσεων . Ο ρόλος της βαίνει κάθε χρόνο αυξανόμενος , πράγμα που πιστοποιείται από τον σημαντικό αριθμό έργων αλλά και τα οικονομικά στοιχεία.
Η επιτυχία της εταιρείας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα χαρακτηρίζονται από την συνέπεια , την ποιότητα , και την «μετά την πώληση υποστήριξη».

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (προσωπικό ασφαλείας – τεχνικό – επιστημονικό – διοικητικό ) με υψηλό το συναίσθημα αφοσίωσης στους στόχους της Εταιρείας και την εμπειρία , τεχνογνωσία , αφοσίωση και υπευθυνότητα του , παρέχει στην Εταιρεία όλα τα απαραίτητα εφόδια για την περαιτέρω ανάπτυξη της .
Από το 2003 η Εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001.
Οι ποιοτικοί στόχοι της Εταιρείας μας συνοψίζονται στα εξής :
⦁ Συστηματικό ποιοτικό έλεγχο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
⦁ Συνεχή βελτίωση της ποιότητας
⦁ Τυποποίηση των διεργασιών
⦁ Εκτέλεση μοντέρνου οργανογράμματος με σαφείς και καθορισμένες υπευθυνότητες για όλα τα στελέχη και το προσωπικό.
Στην πορεία της μέσα το χρόνο και στην προσπάθεια της για συνεχή άνοδο και επέκταση της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και την Κύπρο έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν την προστασία ,ασφάλεια και τον έλεγχο μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων αλλά και την φυσική προστασία με ανθρώπινο δυναμικό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Καλαμάτα και σκοπό την μελέτη – προμήθεια – εγκατάσταση – συντήρηση συστημάτων ασφαλείας , Κλειστά κυκλώματα Τηλεόρασης , Μεταφοράς Εικόνας και Τηλεμετρίας , Συστήματα πυρανίχνευσης αντιπροσωπεύοντας οίκους των ΗΠΑ και χωρών της ΕΕ . Επίσης το τμήμα Φυλάξεων και δραστηριοποιείται με τον 24ωρο Κεντρικό Σταθμό Λήψη Σημάτων Συναγερμού , Στατικές Φυλάξεις , Άμεση Επέμβαση – Περιπολίες και ταυτόχρονα ανοίγει τον Κεντρικό Σταθμό της με τον πρώτο Δέκτη της τον ADEMCO 685.

Το 1998 αναβαθμίζει το πρόγραμμα λήψης με το καναδικό πρόγραμμα SAMM και προμηθεύεται και επιπλέον δέκτες από την Καναδική εταιρεία MCDI.

Το 2008 αναβαθμίζει ολοκληρωτικά τον Κεντρικό Σταθμό κατασκευάζοντας ειδικό μελετημένο χώρο Data Room με κλιματισμό , με νέα Rack δρομολόγησης Δικτύου , νέο Τηλεφωνικό IP Κέντρο και νέο εσωτερικό Δίκτυο Ethernet.

To 2013 αλλάζει ολοκληρωτικά το πρόγραμμα διαχείρισης σημάτων με νέο Καναδικής Προέλευσης που μεταφράστηκε εξολοκλήρου από την εταιρείας μας .
Προμηθεύτε επιπλέον του πρώτους Δέκτες για GPRS και νέο πρόγραμμα διαχείρισης εικόνας .

Το 2015 ανακαινίζει τα γραφεία και τον χώρο του Κεντρικού Σταθμού , προμηθεύτε νέο σύστημα διασφάλισης παροχής ενέργειας με Γεννήτρια 40KVA και εφεδρική 20 KVA , με αυτόματο σύστημα εκκίνησης , 5 UPS των 3KVA το κάθε ένα και αυτόματο ενναλακτη UPS της ACE .

Το 2017 εξοπλίζεται με νέες γραμμές FIBER optics και κύκλωμα Internet για GPRS μεσω μικροκυματικού μισθωμένου κυκλώματος .

Image module
Image module
Image module