Το APS είναι μια εφαρμογή που παρέχει ένα κουμπί πανικού στο Smartphone . Το APS είναι για όλους. Το σήμα στέλνεται χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω  Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS.

Image module

Κλήση σε φίλους : Νέα λειτουργία όπου πατώντας το Μπουτόν μπορείς να αποστείλεις με email τη θέση σου με ακριβές στίγμα μέχρι 5 φίλους.

Follow Me : Μόλις το κεντρικό κουμπί πανικού πατηθεί,  το APS θα συνεχίσει την αποστολή ενός σήματος πανικού μαζί με την θέση Geolocation  κάθε φορά , ανά 30- 120 sec μέχρι  να  , απενεργοποιηθεί από την εφαρμογή ή, να κλείσει  η εφαρμογή   ή να κλείσει το τηλέφωνο ή να αδειάσει η μπαταρία.

Auto Test : Αυτή η δυνατότητα στέλνει ένα μήνυμα δοκιμής μία φορά ανά 30 έως 1.440 λεπτά ανάλογα τι θα επιλεγεί.

Τηλέφωνο Ανάγκης  :  Ένα προκαθορισμένος αριθμός τηλεφώνου  μπορεί να κληθεί με το πάτημα ενός κουμπιού  για να καλέσετε τον Κεντρικό Σταθμό ή ένα οικείο πρόσωπο.

Κλείδωμα Τηλεφώνου : Δυνατότητα να κλειδώνει το τηλέφωνο όταν πατηθεί το κουμπί ντου μπουτόν και να ξεκλειδώνει με κωδικό

Η ρύθμιση του τηλεφώνου γίνεται εύκολα και αυτόματα χρησιμοποιώντας την πρώτη φορά τον ειδικό κωδικό που θα σας δοθεί από τον Κεντρικό Σταθμό.

Δείτε στο youtube την παρουσίαση : https://www.youtube.com/watch?v=Vpb6-1V6n-E&t=4s

Image module

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η εφαρμογή APS στέλνει ένα σήμα συναγερμού στον κεντρικό σταθμό , χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω  Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS , με την ακριβή θέση του τηλεφώνου Geolocation  εάν  είναι διαθέσιμη από τη συσκευή.

Ο Κεντρικός Σταθμός λαμβάνει σήμα ως «κουμπί πανικού από Smartphone» και ακολουθεί τις  προκαθορισμένες διαδικασίες  με τον συνδρομητή. Η ακριβή θέση Geolocation – GPS  μπορεί να βοηθήσει το Χειριστή του Σταθμού να εντοπίσει τον συνδρομητή. Η  ακρίβεια της τοποθεσίας  εξαρτάται αποκλειστικά από την ακρίβεια του GPS  της  συσκευής .

 

Image module
Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ για κινητά Android
APS Panic Button
Banner image
Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ για κινητά iOS
APS Panic Button
Banner image