ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

1Συνδεθείτε ή δημιουργήστε Λογαριασμό
2Επιλέξτε Περιοχή Πελατών.
3Ανοίχτε Αίτημα Υποστηριξης 

Εάν αντιμετωπίσετε καποιο πρόβλημα,ενημερώστε μας, με την αποστολή email στο support [ @ ] europa.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 18:00
ΣΑΒ- 09:00-15:00

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

APS Μπουτόν Πανικού

APS Μπουτόν Πανικού

ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ SMARTPHONE (APS)
APS είναι μια εφαρμογή που παρέχει ένα κουμπί πανικού στο Smartphone . Το APS είναι για όλους. Το σήμα στέλνεται χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS .

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η εφαρμογή APS στέλνει ένα σήμα συναγερμού στον κεντρικό σταθμό , χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS , με την ακριβή θέση του τηλεφώνου Geolocation εάν είναι διαθέσιμη από τη συσκευή.
Ο Κεντρικός Σταθμός λαμβάνει σήμα ως «κουμπί πανικού από Smartphone» και ακολουθεί τις προκαθορισμένες διαδικασίες με τον συνδρομητή. Η ακριβή θέση Geolocation - GPS μπορεί να βοηθήσει το Χειριστή του Σταθμού να εντοπίσει τον συνδρομητή. Η ακρίβεια της τοποθεσίας εξαρτάται αποκλειστικά από την ακρίβεια του GPS της συσκευής .
Follow Me : Μόλις το κεντρικό κουμπί πανικού πατηθεί, το APS θα συνεχίσει την αποστολή ενός σήματος πανικού μαζί με την θέση Geolocation κάθε φορά , ανά 30- 120 sec μέχρι να , απενεργοποιηθεί από την εφαρμογή ή, να κλείσει η εφαρμογή ή να κλείσει το τηλέφωνο ή να αδειάσει η μπαταρία.
Auto Test : Αυτή η δυνατότητα στέλνει ένα μήνυμα δοκιμής μία φορά ανά 30 έως 1.440 λεπτά ανάλογα τι θα επιλεγεί.
Τηλέφωνο Ανάγκης : Ένα προκαθορισμένος αριθμός τηλεφώνου μπορεί να κληθεί με το πάτημα ενός κουμπιού για να καλέσετε τον Κεντρικό Σταθμό ή ένα οικείο πρόσωπο.
Κλείδωμα Τηλεφώνου : Δυνατότητα να κλειδώνει το τηλέφωνο όταν πατηθεί το κουμπί ντου μπουτόν και να ξεκλειδώνει με κωδικό
Η ρύθμιση του τηλεφώνου γίνεται εύκολα και αυτόματα χρησιμοποιώντας την πρώτη φορά τον ειδικό κωδικό που θα σας δοθεί από τον Κεντρικό Σταθμό.

ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PPP)
Εικονικό Kουμπί Πανικού (PPP) εγκαθίσταται στον υπολογιστή των Windows πολύ εύκολα και γρήγορα.
Ενεργοποιείται από συνδυασμό πλήκτρων στο πληκτρολόγιο και στέλνει σιωπηλό συναγερμό στον κεντρικό σταθμό .
Ιδανική λύση για γραφεία , καταστήματα.
Απαραίτητη προϋπόθεση ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος στο Ιντερνέτ

TOP