1η Ημερίδα της Europa Security και της IBDS για την ασφάλεια τουριστικών προορισμών.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η ημερίδα για την ασφάλεια σε τουριστικούς προορισμούς απο την Europa Security σε συνεργασία με την IBDS.

Image module
Image module

Ομιλητές ήταν ο Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος, Διευθυντής Ασφαλείας της Costa Navarino – Σύμβουλος Ασφαλείας IBDS), ο Σπύρος Κυριακάκης μέσω skype, Εκπαιδευτής, Συγγραφέας, Short Time Security Expert, I.B.D. Services- Group, ο Γιώργος Σκούρας, Novo Technologies – AXXON Software, και ο Bασίλης Θανόπουλος Novatron

Image module
Image module

Η ημερίδα σημείωσε εξαιρετική επιτυχία γιατί συνοδεύτηκε εκτός από τις ομιλίες και με τις επιστημονικές αναλύσεις από ειδικούς, με διάλογο για την ανάπτυξη κουλτούρας ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων, την προβολή επιστημονικά επεξεργασμένων video αλλά και με ζωντανή επίδειξη στο τέλος του αντικλεπτικού συστήματος με τεχνητή ομίχλη Fog.

Επίδειξη από σύστημα Αντικλεπτικου Συστήματος Τεχνητής Ομίχλης στο πλαίσιο της Ημερίδας για την Ασφάλεια Τουριστικών Προορισμών στην Καλαμάτα από την Europa Security σε συνεργασία με την Novatron.

Δημοσιεύτηκε από Kostas Papageorgiou στις Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019
Image module

Στις 16 Μαρτίου ημερίδα με την ίδια θεματολογία θα διοργανωθεί και στην Ρόδο, καθώς εδώ και δύο χρόνια η EUROPA SECURITY έχει ιδρύσει υποκατάστημα, σε έναν ακόμα τουριστικό προορισμό.
Η EUROPA SECURITY με παρουσία σε Καλαμάτα, Αθήνα, Ρόδο, και Κύπρο ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή καθιερώνοντας τον θεσμό της ημερίδας κάθε χρόνο.